Šťavnatá masová roláda se sýrem, zakysanou smetanou a bylinkami- Prudce návykové jídlo, které jsme si zamilovali!

  • Příprava
    5 min.
  • Vaření
    15 min.
  • Porcí
    1
  • Zhlédnutí
    1 415




Milujete chuť masných pokrmů? Potom vám dnešní recept jde přímo do rány.

Propečená a šťavnatá roláda je bezkonkurenčně neodolatelná.

Navíc její příprava je více, než jednoduchá.

Uvidíte, že na vašem stole bude často zajímat čestné místo a členové vaší rodiny se po ní budou moci utlouct.

Neváhejte a připravte ji ještě dnes.

Všichni si pochutnáte. Rozhodně.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 80 dkg kuřecích prsou
  • 20 dkg slaniny
  • 15 dkg strouhaného sýra
  • sůl
  • pepř
  • petržel na chuť
  • 4 lžíce zakysané smetany
  • 3 lžíce mouky/ hladká
  • 2 vejce

Takto budeme v receptu postupovat:

  1. Maso nakrájíme na malé kostičky. Osolíme, opepříme, ochutíme a necháme odpočinout. Zakysanou smetanu smícháme s vejci, moukou, solí, pepřem, petrželkou a 10 dkg strouhaného sýra.
  2. Nakrájené maso přidáme do směsi. Formu na srnčí záda vysteleme slaninou tak, aby okraje přečnívaly. Naplňte masovou směsí. Přečnívající okraje dejte přes vršek masové směsi.
  3. V předehřáté troubě na 170 stupňů pečeme 40 minut. Nakonec zasypeme sýrem a dopečeme tak, aby se roztavil.

Máme hotovo.

Mňam!

Přejeme vám dobrou chuť.

zdroj: hircenter.net



    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *